Over Corrigeren.nl

Corrigeren.nl zorgt ervoor dat zelfs de allerlaatste punt op de juiste plaats staat en wij garanderen dat je je tekst binnen 24 uur weer in je bezit hebt. Foutloos, want wij werken alleen met de beste eindredacteuren. Omdat Corrigeren.nl het belangrijk vindt dat jouw teksten secuur worden nagekeken. Wij leveren geen haastwerk, wij werken gewoon gedegen.

Wij zijn...

… Jeroen van Putten en Lonneke Gillissen. Wij kennen elkaar van onze studie aan de Radboud Universiteit Nijmegen (eind jaren 90). Jeroen is afgestudeerd filosoof, Lonneke afgestudeerd Neerlandica.

Jeroen werkt sinds 2001 ‘in de bladen’ en was onder meer hoofdredacteur van TKMST Magazine en Heinekens Bierblad, ook was hij directeur-uitgever van DeDecaan.net. Lonneke heeft sinds 2006 haar eigen redactiebureau, RBLG, en is gespecialiseerd in het maken van bladen, redactie, eindredactie, webredactie, copywriting, interviewen. Haar opdrachtgevers variëren van landelijke vrouwenglossy’s (Red, ELLE, Glamour, Wendy) tot bedrijven als Apple, Ajax, ABN Amro, a.s.r.

Samen vormen Jeroen en Lonneke de hoofdredactie van Corrigeren.nl. Hiervoor zetten zij enkel academisch geschoolde eindredacteuren uit hun eigen netwerk in, met minstens vijf jaar ervaring, van wie zij weten dat ze gedegen en secuur te werk gaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jeroen-Corrigeren.nl